Tekstforfatter 2020 | Gode tekster | Konverter mer!

Derfor er tekstforfatting viktig for din bedrift i 2020

Majoriteten av innhold på nett i dag består av tekst. Selv om video blant annet har vokst betraktelig, så er det fortsatt tekst som dominerer de fleste nettsider. En er allikevel ikke alltid forunt med godt språk. Kronglete grammatikk, og kanskje enda verre problemer med fremstilling, fører til at mange bedrifter taper salg.

Inn mot 2020 er dessuten termer som inbound- og innholdsmarkedsføring ikke lenger trendord. Det er spillereglene for disse disiplinene bedrifter på nett må følge i 2020, og her er gode tekster helt essensielt. For å bygge tillit og føre brukerne gjennom salgstrakten, så er engasjerende og kreative tekster noe alle nettsider bør ha.

Tekstbyrå drar gjerne ideer fra mange kloke hoder, slik at dine tekster blir bedre.

Forbedrede resultater gjennom velformulerte og engasjerende tekster

Enten en ønsker flere besøkende, eller skal forsøke å konvertere de en allerede har, så viser data at forbedrede tekster øker bunnlinja. Det er unektelig en investering å hyre inn en tekstforfatter for sine nettsider, men dette er en investering som kan være verdt sin vekt i gull.

Gode blogginnlegg kan blant annet fatte interesse både av potensielle kunder, og ikke minst Google. Rangerer du høyt på søketermer, så fører dette relevant trafikk inn på dine sider. Når potensielle kunder får øye på at du utgir informativt, og ikke bare selgende innhold, så vil de være mer sannsynlig til å fullføre et kjøp.

Dette er selve kjernen i inbound markedsføring, men ikke alle klarer å forme tekstene på denne måten. En profesjonell tekstforfatter har derimot erfaring med å formulere seg, slik at tekstene kommuniserer en troverdighet. Det er denne troverdigheten som skaper en lojal følgerskare, som senere kan konverteres til varme leads, og ikke minst kunder.

En god tekstforfatter kan gi deg mer penger i kassa ved å konvertere flere kunder.

Finn din tekstforfatter i dag!

Det er fort gjort å tenke at en kan ta seg av oppgaver som tekstforfatting på egenhånd. Allikevel bør du få en objektiv vurdering på tekstene på dine sider. Denne vurderingen kan fort avdekke at du bør investere i en tekstforfatter.

Organisert og velformulert innhold med en engasjerende tone kan gjøre mirakler. Dessuten kan du benytte tiden din på det du er god til. Det finnes mange gode tekstforfattere der ute som kan bistå deg med å fylle dine behov. Gå inn i 2020 med en tekstforfatter ved din side!

×

    BEDRIFT

    EPOST

    TELEFON

    HVA KAN VI HJELPE DEG MED?